Webshop » Paardenverzorging » Blij Paard Blij Mens-gesprek

Blij Paard Blij Mens-gesprek

Blij Paard Blij Mens-gesprek Blij Paard Blij Mens-gesprek

€ 0,00

Beschikbaar

Denk je eens in hoe het zou zijn om ontspannen bij of op je paard te zitten in plaats van dat je met de bibbers in je benen naar je paard gaat. Of met witte knokkels je leidtouw of teugels vasthoudt. Met samengeknepen billen opstijgt. Met klotsende oksels door de bak of het bos rijdt. En dat je een diepe zucht van verlichting slaakt als je weer heelhuids je rit, wedstrijd of route afsluit.
Heb jij wel oren naar een ontspannen relatie met je paard? Dan is de Mindset-Boost voor Paardenmensen iets voor jou. In 10 weken help ik je om in plaats van een stresskonijn, even zen als je paard te worden. Deels online en deels live.
Door te werken aan hoe jij naar jezelf, je omgeving en alle verwachtingen kijkt die beïnvloeden wat je doet, verander je het gevoel waarmee je met je paard aan de slag gaat. Dat is een belangrijke stap om de spanning die je hebt als je je paard leidt of rijdt te verlagen. Want als je aan allerlei eisen moet voldoen, dan legt dat een enorme druk op jullie contact en dat is precies wat je niet meer wil. Verder staat je alarmsysteem iets te gevoelig afgesteld op dit moment. Uitschakelen is geen goed idee, want dat stemmetje in je hoofd kan je ook behoeden voor domme acties. Vandaar dat we het volume iets lager gaan zetten. Zodat je wel luistert naar je gevoel, maar je niet laat verleiden om de beren op je pad te gaan knuffelen.
Het belangrijkste doel van dit programma is meer ontspanning, plezier en vrijheid met je paard(en) en daar help ik, Hester Stasse van Very Important Horse, je graag bij. Via de link vind je meer informatie en kan je jouw gratis Blij Paard Blij Mens-gesprek reserveren: 

https://veryimportanthorse.com/hoe-kan-ik-je-helpen-met-je-paard/mindset-boost-voor-paardenmensen
Prijzen geldig tot en met 31/12/2023